Gratis verzending op alle items in België!

Return policy

RETOURBELEID

Deze retourvoorwaarden werden bepaald door:
#Badass Jewelry Design
Tim De Grauwe
Walhof 9, 8020 Oostkamp
BTW BE 0751.920.343


Aangezien #Badass Jewelry Design haar producten online aanbiedt en deze dus door de klant online aangekocht worden, valt dit onder een verkoop op afstand. Bij een verkoop op afstand geldt voor de klant een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen. 

Zoals artikel 46 van de Wet betreffende Marktpraktijken en consumentenbescherming, §1.2 aanduidt: “De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.”

Vanaf het moment van levering heeft de klant dus 14 kalenderdagen de tijd om zich te bedenken en de producten terug te sturen. De klant is verplicht ons hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen. Dit kan via e-mail, waarin men duidelijk schrijft dat men afziet van de aankoop. Het pakket moet vervolgens binnen de 14 kalenderdagen terug in het bezit zijn van #Badass Jewelry Design. De klant krijgt van #Badass Jewelry Design een bevestigingsmail met daarin de nodige documentatie.

De klant verzendt het pakket terug naar Walhof 9, 8020 Oostkamp en draagt daarbij zelf het risico van verzending. Er wordt daarom aangeraden om een extra toeslag te betalen om het pakket te verzekeren. De verzendkosten van de retour dienen door de klant zelf betaald te worden.

De artikelen dienen in de originele staat teruggestuurd te worden. De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien ze gedragen, beschadigd zijn of als je zelf de schade wou herstellen. Artikelen met korting kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen, nemen wij niet in retour. Indien de producten schade oplopen door de verzending of indien de zending kwijtraakt kan men niet meer rekenen op een compensatie.

Er is geen garantie op verkleuring van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en afhankelijk van de zuurtegraad van de huid. Om verkleuring en beschadiging tegen te gaan, zorg je er best voor dat de juwelen niet in contact komen met water of detergent, de juwelen uitdoet alvorens te gaan slapen, parfums vermijdt en de juwelen altijd goed uit zonlicht bewaard.